Muž spáchal výtržnost na benzínce. Nechal tam ale bundu se svojí pracovní kartičkou

18.01.2023 08:16 463 zhlédnutí
Článek redakce

Pardubice - Vítání chlebem a solí bývá u nás považováno za tradiční pozdrav k uvítání hostí. Házení chlebem po místnosti a lahvemi po obsluze čerpací stanice následované strkanicí je ale zřejmě nějaká novinka, kterou v Pardubicích na Hradecké ulici předvedl jeden výtržník v doprovodu svého kumpána.

Ještě před příjezdem strážníků ale oběma došel chléb i odvaha a zrychleným přesunem se odsunuli někam pryč. Strážníci na místě sice nenašli podezřelé, zato bundu jednoho z nich. A nebylo třeba přivolat ani služebního vlkodlaka, aby se vydal do hlubin Stínova po stopě. Obsah bundy si tuto chybu po útěku z místa uvědomil také a na důkaz své odvahy vyslal zpět na místo činu svého kamaráda se dvěma úkoly.

Zjistit, zda už se na čerpačce na jejich výstup zapomnělo a přinést hubertus zpět. Strážníci tuto příležitost uvítali coby možnost seznámit se s autorem výtržnosti osobně. Obětovaného obětavého kamaráda, který nenápadně nakukoval dovnitř, ihned seznámili se skutečností, že v bundě nalezli i pracovní kartičku jeho kamaráda a on má tu skvělou příležitost dovést situaci do zákonného konce a strážníky za kamarádem laskavě doprovodit. A to ihned.

Kroky je vedly do nedaleké harmonicky působící budovy ubytovny a ke dveřím. Poklepáváním na ně sice dosaženo nebylo. To ovšem strážníkům ve splnění úkolu nepřekáží. Dnešní móda mladých mužů postrádajících soudnost či prostředky k zaujetí pozornosti velí, že pro dojem mužnosti ve svém teritoriu je nutné být zmalovanej jak zeď v průjezdu. A to nejlépe na viditelných místech. Děkujeme za takové frikulíny, protože ti se nám pak podle těchto rozmanitých obrázků snadno dohledávají. Stejně jako v tomto případě. Dostal desetitisícovou pokutu.


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)
Zprávy
Ilustrační foto
Předchozí článek Oldřich Hájek  17.01.2023 390
Smutný případ z Pardubic: Zanedbaná seniorka v bytě sice přežívala, našli ji ale polonahou a dezorientovanou
Pardubice - Sousedé, kteří už pátý den pozorují rozsvícené světlo u seniorky v bytě, se...
Zprávy
Foto: JSDH Žamberk
Následujicí článek Oldřich Hájek  18.01.2023 522
Plameny zničily stodolu kvůli nedbalosti. Vyšetřovatel zjistil, co požár způsobilo
Žamberk - Nedbalostní jednání, takový je verdikt vyšetřovatele u požáru stodoly v Žamberku....

Nové články

K tématu