Udělejte radost dárkovými poukazy do Paláce Pardubice

19.04.2022 08:52 708 zhlédnutí
Článek redakce

Pardubice - Potěšte sebe nebo své blízké a pořiďte dárkový poukaz, který je možné využít k nákupu v obchodním centru Palác Pardubice. Přestaňte se trápit hledáním vhodných dárků a vsaďte na jistotu – kdo by neocenil nákupy k narozeninám, svátku nebo jen tak pro radost? Dopřejte tak svým blízkým volnost ve výběru toho, co je zaručeně nezklame.

V Paláci Pardubice můžete nyní využít možnost pořízení dárkových poukazů, které lze uplatnit na nákupy v rámci celého obchodního centra. Nemusíte si tak lámat hlavu s ideálním dárkem a obávat se neúspěchu u obdarovaného – vsaďte na jistotu a nechte obdarovaného, ať si svůj vysněný dárek vybere sám.

Dárkové poukazy můžete pořídit v příjemné hodnotě 100, 500 a 1000 Kč a hodí se tak skvěle ke každé příležitosti. Ke každému poukazu zároveň dostanete stylovou obálku zdarma, a dárek tedy bude rovnou kompletní. Seznam konkrétních prodejen a provozoven, kde je možné poukazy uplatnit, naleznete na www.palacpardubice.cz.

Pořízení dárkového poukazu je velmi jednoduché, k dostání je u infostánku v obchodním centru, který naleznete hned v přízemí u hlavního vstupu z Masarykova náměstí každý den mezi 10.00 a 20.00 hodin.

Hodnota poukazu musí být vyčerpána najednou v plné výši. Pokud byste chtěli poukaz v hodnotě vyšší než 10 000 Kč, je nutné provést nejprve objednávku přes objednávkový formulář na stránkách Paláce Pardubice.

Palác Pardubice si pro své zákazníky navíc připravil další překvapení v podobě nově otevřených obchodů. Pokud se vám líbí tancující křečci z chytlavé reklamy na veselé spodní prádlo, určitě vás potěší nově otevřená prodejna Dedoles. Veselé barvičky zdejší nabídky přímo křičí jaro. Jestli potřebujete nový účes po několikaměsíčním nošení čepic, nové holičství Coco Barber shop je pro vás ta správná zastávka. A abyste se vyhnuli jarní únavě nebo porazili nachlazení, využijte možnost pořídit léky či doplňky stravy v lékárně Dr. Max.

Sledujte seznam prodejen a restaurací zapojených do projektu dárkových poukazů stejně jako veškeré aktuální informace o dění v obchodním centru na webových stránkách www.palacpardubice.cz.


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)
Zprávy
Ilustrační foto: e-pardubicko.cz
Předchozí článek Oldřich Hájek  19.04.2022 701
Elektrárna v Opatovicích chce začít energeticky využívat komunální odpad a opustit uhlí
Pardubický kraj - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický a radní pro venkov, životní...
Zprávy
Foto: JSDH Hrochův Týnec
Následujicí článek Oldřich Hájek  20.04.2022 906
AKTUÁLNĚ: Plameny zničily dvě elektrokoloběžky. Nejspíš začaly hořet při dobíjení
Pardubický kraj - K požáru garáže do Vejvanovic vyjížděly ve středu 20. dubna v 5.10 hodin čtyři...

Nové články

K tématu